Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

L’exposició ‘Orígens: la vida quotidiana en la prehistòria’, a les Coves de l’Espluga

La mostra romandrà oberta fins al 23 de juny i es podrà visitar gratuïtament en l’horari habitual de les Coves de l’Espluga. 

Diari de Tarragona

Whatsapp
Imatge que acompanya el cartell de la mostra prehistòrica. FOTO: Cedida

Imatge que acompanya el cartell de la mostra prehistòrica. FOTO: Cedida

Les Coves de l’Espluga acolliran una exposició fotogràfica sobre la vida quotidiana en la prehistòria sota el títol ‘Orígens: la vida quotidiana en la prehistòria’. La mostra romandrà oberta fins al 23 de juny i es podrà visitar gratuïtament en l’horari habitual de les Coves de l’Espluga. 

L’exposició compta amb 18 instantànies on Francisco Suárez ens ensenya la mirada d’un fotògraf que reflecteix amb tota naturalitat aquelles situacions quotidianes en què els éssers vius, en aquest cas els éssers humans, es poden trobar en un moment determinat de la seva vida.

Suárez ens mostra les postures dels humans per adaptar-se als espais protectors, les coves, tot procurant que siguin el màxim de naturals i espontànies possible. I aquestes situacions queden identificades, entre altres, en els següents conceptes: relaxació i observació, ajut i convivència, recer i refugi, observació i alerta, exploració, protecció i estima, aparellament, suport en la cura dels fills, l’ús de l’aigua, lideratge en la comunitat, aprenentatge de l’entorn. 

Les fotografies han estat realitzades a les Coves de l’Espluga, a l’Espluga de Francolí, i a la Cova d’en Blas, a Pratdip. Francisco Suárez es va titular com a tècnic superior en fotografia a l’Escola d’Art i Disseny de la Diputació de Tarragona. 

Temas

Comentarios