‘La Part Alta somriu a la crisi’ torna a TGN amb forces renovades

Nou restaurants i set cellers es sumen a la iniciativa i oferiran un menú rebaixat de preu

VICTOR VALLE LAVADO

Whatsapp
Presentació de les jornades gastronòmiques ‘La part alta somriu a la crisi’ foto: cedida

Presentació de les jornades gastronòmiques ‘La part alta somriu a la crisi’ foto: cedida

Les jornades gastronòmiques La Part Alta somriu a la crisi es celebraran aquest proper mes de febrer. La iniciativa, que arriba enguany a la seva 11a edició, busca obrir les portes dels restaurants i cellers que hi participen a un nou públic, mitjançant un menú tancat, amb preu reduït, que oferiran durant al llarg de tot febrer.

A més de l’àpat, els cellers participants oferiran una ampolla de vi extra, igual a la que els clients escullin per al menjar, per a que s’emportin a casa. Així s’espera no només promocionar els cellers de la zona, sinó també fomentar la cultura del vi a Tarragona. Així ho han expressat els representants de les jornades: «som grans productors de vi, però no en tenim a casa. Venim de la cultura del vi de taula dels nostres pares i avis, i hem d’avançar al vi com a experiència sensorial, al vi de qualitat. En aquest sentit, el ‘somriu a la crisi’ és un istrument potentíssim».

Un nom més adient que mai

La iniciativa ha estat molt celebrada, tant pels representants del sector de la restauració com pel mateix alcalde, Pau Ricomà, que l’ha qualifica com «un esdeveniment clàssic i imprescindible», a la que vegada que remarca que les jornades «estableixen Tarragona com a institució cultural i gastronòmica».

Per la seva banda, Carles Llobet, cuiner i propietari del restaurant Arcs, també ha aprofitat per assenyalar la importància de celebrar La Part Alta somriu a la crisi en un moment «en què la gent té moltes ganes de sortir» i mencionava com «aquest nom que se’ns va acudir el 2008 té més sentit que mai, aquest any.»

Des de l’organització és remarcava també la gran feina feta a l’hora d’adaptar-se a les mesures sanitàries per la pandèmia del coronavirus, independentment de que aquestes es puguin relaxar en els propers dies: «El que vingui serà ben rebut, però la qüestió és que la gent se senti segura. No abarrotarem el local per unes mesures que tot just s’acaben d’aixecar».

Els restaurants participants i els menús oferts al llarg del proper mes es poden consultar al portal web arpatgn.com.

Temas

Comentarios

Lea También