El Temps a Tarragona: Temporal de pluges

La previsió meteorològica d'aquest divendres, 27 de novembre

Diari de Tarragona

Whatsapp
La previsió meteorològica d'aquest divendres, 27 de novembre. Foto: Meteocat

La previsió meteorològica d'aquest divendres, 27 de novembre. Foto: Meteocat

Situació general

Cel molt ennuvolat o cobert en general, amb l'obertura d'algunes clarianes transitòries a punts de l'interior.

Precipitacions

S'espera precipitació d'intensitat feble i puntualment moderada al litoral i al prelitoral, sobretot als dos extrems. Localment podrà anar acompanyada de tempesta. A més, precipitarà de manera més dispersa a la resta del territori. Acumularà quantitats de precipitació entre poc abundant i abundant al litoral i prelitoral. Si bé, a l'extrem sud i nord del territori és probable que localment sigui extremadament abundant. A la resta del país serà minsa o poc abundant. La cota de neu se situarà al voltant dels 2.000 metres.

Temperatures

Temperatura mínima entre moderadament i lleugerament més alta. Se situarà entre els 10 i 15 ºc al litoral central i sud, entre els 2 i els 7 ºc al Pirineu i entre els 7 i 12 ºC a la resta. La temperatura màxima serà semblant o lleugerament més baixa. Es mourà entre 9 i 14 ºC al Pirineu i Prepirineu, i entre els 14 i 19 ºC a la resta.

Visibilitat

Visibilitat regular al litoral, al prelitoral i a la meitat est, localment dolenta zones elevades. A la resta del territori serà entre bona i regular.

Vent

Vent de component nord i est fins a l'inici del matí i de nou al final del dia, mentre que la resta de la jornada bufarà de component est en general; serà entre fluix i moderat en conjunt, amb cops forts al litoral i al prelitoral.

Temas

Comentarios

Lea También