Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

El Temps a Tarragona: Sol per començar la setmana

La previsió meteorològica d'aquest dilluns 25 de març

Diari de Tarragona

Whatsapp
La predicció meteorològica d'aquest dilluns a Tarragona. FONT: Meteo.cat

La predicció meteorològica d'aquest dilluns a Tarragona. FONT: Meteo.cat

Previsió per a avui

Cel serè o poc ennuvolat fins al migdia. A la tarda creixeran algunes nuvolades a punts del Prepirineu i del quadrant nord-est. A més, a partir de mitja tarda es formaran núvols baixos al vessant nord del Pirineu i al sector central del litoral i prelitoral.

Temperatures

La temperatura mínima serà similar, mentre que la màxima serà similar o lleugerament més baixa, si bé moderadament més baixa al vessant nord del Pirineu i lleugerament més alta a la meitat sud del litoral i prelitoral i vall de l'Ebre. Hi haurà inversió tèrmica matinal. La mínima es mourà entre -2 i 3 ºC al Pirineu, entre 1 i 6 ºC al Prepirineu, la depressió Central i al prelitoral nord, entre 3 i 8 ºC a la resta de prelitoral i entre 7 i 12 ºC al litoral. La màxima se situarà entre els 19 i 24 ºC, si bé seran més altes al terç sud i més baixes al vessant nord del Pirineu.

Visibilitat

Visibilitat bona o excel·lent, tot i que a la tarda serà localment regular al Pirineu i Prepirineu.

Vent

Al principi i al final del dia bufarà vent fluix i variable, amb terrals al litoral. Al centre de la jornada s'imposarà el vent entre fluix i moderat de component sud al litoral i de component sud i oest a l'interior. Independentment, bufarà tramuntana a l'Empordà, entre fluixa i moderada fins al migdia i moderada amb cops forts a partir de llavors.

Tendència per a demà

El cel estarà serè o poc ennuvolat en general, si bé de matinada hi haurà núvols baixos al sector central del litoral i prelitoral, a la depressió Central i al vessant nord del Pirineu.

Temas

Comentarios