Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

El Temps a Tarragona: Pujada de les temperatures màximes arreu

La previsió meteorològica d'aquest diumenge, 18 d'agost

Diari de Tarragona

Whatsapp
La predicció meteorològica d'aquest diumenge a la tarda a Tarragona. FONT: Meteo.cat

La predicció meteorològica d'aquest diumenge a la tarda a Tarragona. FONT: Meteo.cat

Previsió per a avui

Cel serè o poc ennuvolat en general per bandes de núvols alts, sobretot a partir de la tarda, quan també creixeran núvols d'evolució diürna al Pirineu. A banda, al vessant nord del Pirineu la nuvolositat augmentarà a partir de la tarda fins a deixar el cel entre mig i molt ennuvolat, puntualment cobert. Independentment, hi haurà núvols baixos al litoral i prelitoral, més abundants i compactes a l'inici i al final del dia.

Temperatures

La temperatura mínima serà semblant o lleugerament més alta, mentre que la màxima pujarà lleugerament arreu, si bé l'ascens serà moderat al quadrant nord-est. La mínima voltarà entre 12 i 17 ºC al Pirineu, entre 15 i 20 ºC al Prepirineu i a la depressió Central, entre 17 i 22 ºC al prelitoral i entre 19 i 24 ºC a la resta. Per la seva banda, la màxima voltarà entre 25 i 30 ºC al Pirineu, entre 28 i 33 ºC al litoral i entre 31 i 36 ºC a la resta, localment més altes a Ponent i a la vall de l'Ebre.

Precipitacions

És probable algun ruixat o xàfec d'intensitat entre feble i moderada al Pirineu occidental a partir de mitja tarda, i no es descarta a la resta de la serralada. S'acumularan quantitats de precipitació entre minses i poc abundants.

Visibilitat

Visibilitat entre bona i excel·lent, si bé serà regular a punts del litoral a l'inici i al final del dia.

Vent

Vent fluix i de direcció variable fins a mig matí, amb terral matinal al litoral central. Malgrat tot, predominarà el vent de component sud a la resta del litoral, entre fluix i moderat amb alguns cops forts a la Costa Brava. Durant les hores centrals del dia s'imposarà el vent de component sud i est al litoral i de sud i oest a la resta, entre fluix i moderat. A partir del vespre s'imposarà el component sud a Ponent i a l'interior de les Terres de l'Ebre on bufarà amb cops forts. Al final del dia el vent tendirà a quedar fluix i de direcció variable arreu.

Tendència per a demà

Hi haurà núvols baixos al litoral i prelitoral central fins a primera hora del matí, així com al vessant nord del Pirineu i altres punts del terç oest. A la resta el cel estarà serè o poc ennuvolat per bandes de núvols alts. Malgrat tot, a partir de migdia creixeran nuvolades al Pirineu i al Prepirineu i altres punts de muntanya, on el cel quedarà mig ennuvolat. A partir de la tarda augmentarà la nuvolositat pel quadrant nord-oest, on el cel quedarà entre mig i molt ennuvolat, puntualment cobert. Al final del dia es formaran núvols baixos a l'extrem sud del litoral.

Temas

Comentarios

Lea También