Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

El Temps a Tarragona: Pluges i la cota de neu baixarà fins als 400 metres

La previsió meteorològica d'aquest dilluns, 30 de març

Diari de Tarragona

Whatsapp
El Temps a Tarragona: Pluges i la cota de neu baixarà fins als 400 metres

El Temps a Tarragona: Pluges i la cota de neu baixarà fins als 400 metres

Situació general

De matinada la nuvolositat augmentarà ràpidament i el cel quedarà molt ennuvolat o cobert en general, amb nuvolositat menys compacta a punts de Ponent i extrem sud al matí.

Precipitacions

S'espera precipitació a qualsevol punt del territori, sobretot al Pirineu i Prepirineu, Catalunya central i sector central del litoral i prelitoral, si bé a punts de Ponent n'és probable. La precipitació serà més continuada al vessant nord a partir del matí, mentre que a la resta serà en forma ruixat. Serà d'intensitat entre feble i moderada; localment en forma de neu granulada o calamarsa. Al Pirineu Occidental la cota de neu es situarà entorn dels 600 metres; a la resta del territori baixarà dels 1.000 metres fins als 800 metres, tot i que a punts de l'Altiplà Central i prelitoral sud baixarà localment fins als 400 metres. S'acumularan quantitats entre minses i poc abundants, localment abundants. No es descarta que les precipitacions a punts del litoral vagin acompanyades de tempesta.

Temperatura

La temperatura mínima serà entre lleugerament i moderadament més baixa i localment es donarà al final del dia; oscil·larà entre -3 i 2 ºC al Pirineu, localment més baixa al final de la jornada, entre 3 i 8 ºC a la depressió Central i prelitoral, i entre 6 i 11 ºC al litoral. Per la seva banda, la temperatura màxima baixarà entre moderadament i acusadament i oscil·larà entre 0 i 5 ºC al Pirineu, moderadament més baixa al vessant nord de la serralada i punts del sector oriental, entre 4 i 9 ºC al Prepirineu, entre 6 i 11 ºC a la depressió Central, entre 8 i 13 a la resta del país, si bé a punts de l'extrem sud serà lleugerament més alta.

Visibilitat

Al terç sud i oest la visibilitat serà entre bona i excel·lent. A la resta serà entre regular i dolenta, amb boires i boirines a cotes mitjanes i elevades.

Vent

S'imposarà el vent de component nord i oest entre fluix i moderat, amb cops forts i alguns de molt forts de mestral a les Terres de l'Ebre i de tramuntana a l'Empordà. Tot i això, al sector central del litoral i del prelitoral i a punts de l'interior del quadrant nord-est quedarà fluix i de direcció variable amb estones de component est fluix. A banda, al Pirineu i Prepirineu dominarà el component sud especialment a cotes mitges i altes, entre fluix i moderat.

Temas

Comentarios

Lea También