El Temps a Tarragona: Lleugera pujada de les temperatures

La previsió meteorològica d'aquest dimarts, 17 de novembre

Diari de Tarragona

Whatsapp
La previsió meteorològica d'aquest dimarts, 17 de novembre. Foto: Meteocat

La previsió meteorològica d'aquest dimarts, 17 de novembre. Foto: Meteocat

Situació general

En general, el cel romandrà poc o mig ennuvolat per la presència de bandes de núvols alts que, a estones, enteranyinaran el cel, sobretot durant el matí. A banda, fins a mig matí hi haurà intervals de núvols baixos a punts de l'interior del quadrant nord-est, a la Catalunya central i al sector central del litoral i del prelitoral. A partir d'aleshores desapareixeran, tot i que podran persistir de manera aïllada a punts del litoral i prelitoral central; nogenysmenys de nit se'n formaran al litoral i al prelitoral sud i central.

Precipitacions

No s'espera precipitació.

Temperatures

La temperatura mínima baixà entre lleugerament i moderadament. Se situarà entre 0 i 5 ºC al Pirineu, entre 2 i 7 ºC al Prepirineu i a la depressió Central, entre 4 i 9 ºC al prelitoral, i entre 7 i 12 ºC al litoral. La temperatura màxima serà semblant o lleugerament més baixa, sobretot al sud del litoral i prelitoral, al pla de Lleida i a l'extrem nord del litoral. Se situarà entre 17 i 22 ºC al litoral i al prelitoral i entre 15 i 20 ºC a la resta del territori.

Visibilitat

La visibilitat serà bona en general, si bé fins a primeres hores del matí serà regular o dolenta a valls i fondalades de l'interior, sobretot a la Catalunya central i al prelitoral central per la presència de bancs de boira o boirina.

Vent

Vent fluix i de direcció variable a l'interior. Al litoral el vent serà fluix i de direcció variable durant les primeres hores del dia i novament a partir del vespre, amb predomini del terral; la resta del dia bufarà fluix de component sud i est, amb estones de vent variable. Tanmateix, a l'extrem nord de la costa Brava es mantindrà la tramuntana fluixa fins al vespre.

Temas

Comentarios

Lea También