El Temps a Tarragona: Nuvolositat durant tot el dia

La previsió meteorològica d'aquest dilluns, 16 de novembre

Diari de Tarragona

Whatsapp
La previsió meteorològica d'aquest dilluns, 16 de novembre. Foto: Meteocat

La previsió meteorològica d'aquest dilluns, 16 de novembre. Foto: Meteocat

Situació general

A partir del matí la nuvolositat augmentarà al quadrant nord-est i al sector central del litoral i prelitoral, on quedarà molt ennuvolat. A la resta del territori estarà poc ennuvolat per franges de núvols alts i mitjans, tot i que a l'extrem sud del territori hi haurà intervals de núvols al llarg de la jornada. Independentment, al vessant nord del Pirineu estarà entre mig i molt ennuvolat fins a migdia.

Precipitacions

De matinada s'espera precipitació feble i minsa al vessant nord del Pirineu, sobretot a cotes mitjanes i elevades. La cota de neu passarà dels 2.400 als 2.000 metres. Per altra banda, s'esperen ruixats dispersos al quadrant nord-est i al sector central del litoral i prelitoral. Acumularan quantitats de precipitació entre minses i poc abundants.

Temperatures

La temperatura mínima serà semblant o lleugerament més baixa en general. Els valors es mouran entre 2 i 7 ºC al Pirineu i al Prepirineu, entre 6 i 11 ºC a la depressió Central i al prelitoral, i entre 10 i 15 ºC a la resta. Per la seva banda, la temperatura màxima baixarà entre lleugerament i moderadament, sobretot al quadrant nord-est, mentre que es mantindrà sense canvis importants a la meitat sud del litoral i prelitoral. Els valors oscil·laran entre 12 i 17 ºC al Pirineu, entre 14 i 19 ºC al Prepirineu, a la depressió Central i al quadrant nord-est, i entre 16 i 21 ºC a la resta del territori.

Visibilitat

La visibilitat serà regular al quadrant nord-est i al litoral i prelitoral central, on a zones elevades serà dolenta. A la resta serà bona, tret del vessant nord del Pirineu on fins a mig matí serà regular o dolenta.

Vent

Hi haurà mestral a les Terres de l'Ebre d'intensitat entre fluixa i moderada amb cops forts, si bé afluixarà a partir de la tarda. Al nord de l'Empordà hi haurà tramuntana moderada amb cops forts, sobretot a l'extrem nord. A la resta, bufarà fluix i variable a l'inici i final del dia. Malgrat tot, al centre de la jornada s'imposarà el component oest entre fluix i moderat, amb algun cop fort, a l'interior a la meitat oest, el component sud fluix al sector central del litoral i prelitoral, i romandrà fluix i variable a l'interior del quadrant nord-est i al Prepirineu.

Temas

Comentarios

Lea También