Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

El Temps a Tarragona: Nous ruixats i baixada de temperatures

La previsió meteorològica d'aquest diumenge, 7 de juny

Diari de Tarragona

Whatsapp
La previsió meteorològica d'aquest diumenge, 7 de juny. Foto: Meteocat

La previsió meteorològica d'aquest diumenge, 7 de juny. Foto: Meteocat

Previsió per avui

Ràpid augment de la nuvolositat de matinada fins a quedar entre molt ennuvolat i cobert. Malgrat això, durant el matí la nuvolositat serà menys abundant i compacta a Ponent, Terres de l'Ebre i extrem nord-est.

Pluja

Durant la matinada s'espera precipitació a la meitat nord, sobretot al Pirineu i Prepirineu, si bé no es descarta també a altres punts del territori, de forma més aïllada. A partir del matí s'estendrà a qualsevol punt del país, si bé la més intensa i extensa se centrarà a punts del Prepirineu, depressió Central i litoral i prelitoral sud; les més disperses correspondran a punts de la meitat nord del litoral. En general, s'acumularan quantitats de precipitació poc abundants, si bé localment seran abundants o molt abundants; a punts de la Catalunya Catalunya Central i del Prepirineu és possible que s'acumulin quantitats extremadament abundants (més de 100 mm en 24 hores). Seran d'intensitat entre feble i moderada, localment forta i acompanyades de tempesta i calamarsa o pedra. La cota de neu baixarà dels 2.800 metres fins als 2.400 metres al final del dia.

Temperatures

Temperatura mínima lleugerament més alta, i oscil·larà entre 9 i 14 ºC al Pirineu, i entre 13 i 18 ºC a la resta del territori. Per la seva banda la temperatura màxima baixarà entre moderadament i acusadament i oscil·larà entre 16 i 21 ºC al Pirineu, Prepirineu, i interior del quadrant nord-est; a la resta es mourà entre 20 i 25 ºC puntualment més altes a Ponent i terç sud on podran assolir els 28 ºC.

Vent

Bufarà la tramuntana a l'Empordà al llarg del dia amb alguns cops forts o molt forts a l'extrem nord, i el mestral de matinada a les Terres de l'Ebre entre fluix i moderat. A la resta s'imposarà el component sud i est entre fluix i moderat, si bé a l'oest de la depressió Central i a l'interior de les Terres de l'Ebre bufarà el component oest fluix amb cops moderats.

Tendència per a demà

De matinada la nuvolositat minvarà progressivament d'oest a est, i a partir del matí la nuvolositat es restringirà a punts de l'interior de la meitat est i del sector central del litoral i prelitoral, mentre que s'obriran clarianes a la resta. No obstant això, des de migdia creixeran nuvolades al vessant sud del Pirineu i al Prepirineu i altres zones de muntanya que es desplaçaran cap al sud-est i que deixaran el cel entre i mig i molt ennuvolat en general, i localment cobert.

Temas

Comentarios

Lea También