El Temps a Tarragona: Lleuger repunt de la temperatura

La previsió meteorològica d'aquest diumenge, 15 de novembre

Diari de Tarragona

Whatsapp
La previsió meteorològica d'aquest diumenge, 15 de novembre. Foto: Meteocat

La previsió meteorològica d'aquest diumenge, 15 de novembre. Foto: Meteocat

Situació general

Durant el matí s'imposarà l'ambient assolellat o poc ennuvolat per bandes de núvols alts, tret de Ponent on hi haurà estrats baixos fins a migdia. A partir de la tarda augmentaran els núvols alts i mitjans per l'oest del territori que progressivament aniran avançant cap a l'est. A partir del vespre tendirà a quedar entre mig i molt ennuvolat en conjunt.

Precipitacions

A partir del vespre s'espera alguna precipitació feble, aïllada i minsa al vessant nord del Pirineu. És possible que afectin la resta de la serralada.

Temperatures

Temperatura lleugerament més alta, tant la mínima com la màxima. Malgrat tot, l'ascens serà moderat a punts del litoral, prelitoral i del terç sud. Els valors mínims es mouran entre 1 i 6 ºC al Pirineu, entre 5 i 10 ºC al Prepirineu i a la depressió Central, entre 7 i 12 ºC al prelitoral, i entre 10 i 15 ºC al litoral. Els valors màxims oscil·laran entre 14 i 19 ºC al Pirineu, al Prepirineu i a l'Altiplà Central, entre 19 i 24 ºC al litoral i prelitoral, i entre 16 i 21 ºC a la resta del territori.

Visibilitat

La visibilitat serà bona en conjunt, si bé a Ponent i a l'Altiplà Central serà regular o dolenta fins a migdia per la presència de bancs de boira. A banda, fins a primeres hores del matí hi haurà bancs de boira o boirina en altres fondalades de l'interior. A partir de la tarda empitjorarà al vessant nord del Pirineu, on quedarà regular o dolenta al final del dia.

Vent

Fins a primeres hores del matí i de nou a la nit el vent bufarà fluix i de direcció variable. Durant la resta de la jornada el vent bufarà entre fluix i moderat de component sud i oest al litoral i prelitoral, i de component oest a la resta. A més, hi haurà cops forts a la Catalunya Central, al sector central del litoral i prelitoral, al quadrant nord-est i a altres zones elevades del país.

Temas

Comentarios

Lea También