Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

El Temps a Tarragona: La pluja i els núvols desapareixen

La previsió meteorològica d'aquest divendres, 5 de juny

Diari de Tarragona

Whatsapp
La predicció meteorològica d'aquest divendres a Tarragona. FONT: Meteo.cat

La predicció meteorològica d'aquest divendres a Tarragona. FONT: Meteo.cat

Previsió per a avui

El cel romandrà serè o poc ennuvolat tot i que hi haurà nuvolositat de retenció al vessant nord del Pirineu fins a migdia que deixarà el cel mig ennuvolat en aquest sector. A partir de llavors, creixeran algunes nuvolades al Pirineu i Prepirineu oriental i a punts de l'interior del quadrant nord-est. Independentment, a partir del vespre, es formaran estrats baixos a punts de la meitat est del país.

Pluja

De matinada és possible algun plugim feble al vessant nord del Pirineu, amb una cota de neu que voltarà els 2000 metres. A la tarda, és possible algun ruixat aïllat i feble al Pirineu oriental. S'acumularan quantitats minses de precipitació.

Temperatures

La temperatura mínima baixarà entre lleugerament i moderadament. Es mourà entre 5 i 10 ºC al Pirineu, Prepirineu, litoral i prelitoral nord i entre 12 i 18 ºC a la resta del país. La temperatura màxima pujarà lleugerament. Es mourà entre 18 i 23 ºC al Pirineu i litoral i prelitoral nord i entre 22 i 28 ºC a la resta del país.

Vent

Bufarà el component oest a la meitat oest d'intensitat entre fluixa i moderada amb algun cop fort, i el component sud a la resta entre fluix i moderat. Malgrat tot, bufarà la tramuntana fins a la tarda al nord de l'Alt Empordà entre fluixa i moderada amb algun cop fort..

Tendència per a demà

El cel romandrà serè o poc ennuvolat fins a mig matí, amb alguns intervals de núvols al quadrant nord-est. A partir d'aleshores creixeran nuvolades a zones de muntanya i al terç oest que deixaran el cel entre mig i molt ennuvolat, puntualment cobert, en aquests sectors. Independentment, al vespre, augmentarà la nuvolositat de tipus baix.

Temas

Comentarios

Lea También