El Temps a Tarragona: Dia ennuvolat amb temperatures suaus

La previsió meteorològica d'aquest dissabte, 14 de novembre

Diari de Tarragona

Whatsapp
La previsió meteorològica d'aquest dissabte, 14 de novembre. Foto: Meteocat

La previsió meteorològica d'aquest dissabte, 14 de novembre. Foto: Meteocat

Situació general

Fins a mig matí dominarà el cel serè o poc ennuvolat. A partir de llavors augmentaran els núvols alts i mitjans de sud-oest a nord-est del territori que i el cel quedarà molt ennuvolat o cobert arreu des de mitja tarda. Independentment, hi haurà núvols baixos que deixaran el cel entre mig i molt ennuvolat fins a mig matí al litoral, prelitoral, Terres de l'Ebre i depressió Central, i novament a la nit al litoral, sobretot tot.

Precipitacions

Fins a primera hora del matí no es descarta algun plugim al litoral nord i precipitacions inapreciables a fondalades de l'interior. A banda, a partir de la tarda també són probables alguns plugims dispersos a la meitat oest, sobretot terres de l'Ebre i no se'n descarten al final del dia a la resta del territori. S'acumularan quantitats entre inapreciables i minses.

Temperatures

La temperatura mínima serà similar o lleugerament més baixa; oscil·larà entre 0 i 5 ºc al Pirineu, entre 2 i 7 ºC al Prepirineu, entre 4 i 9 ºC a la depressió Central i prelitoral, i entre 7 i 12 ºC al litoral, lleugerament més baixa a punts del nord del sector. Per altra banda, la temperatura màxima serà similar i oscil·larà entre 16 i 21 ºC al litoral i prelitoral, i entre 12 i 17 ºC a la resta del territori.

Visibilitat

Visibilitat bona en general. Tot i això, serà regular i localment dolenta fins a mig matí a valls i fondalades de l'interior i punts del litoral i prelitoral. Independentment, serà excel·lent als cims del Pirineu i Prepirineu.

Vent

A l'interior predominarà el vent fluix i de direcció variable, amb estones de calma de matinada i alguns intervals de vent de component sud i oest a migdia. Al litoral bufarà terral matinal i nocturn i la resta del dia predominarà el component sud i est entre fluix i moderat.

Temas

Comentarios

Lea También