El Temps a Tarragona: Cel ennuvolat durant tot el dia

La previsió meteorològica d'aquest divendres, 13 de novembre

Diari de Tarragona

Whatsapp
La previsió meteorològica d'aquest divendres, 13 de novembre. Foto: Meteocat

La previsió meteorològica d'aquest divendres, 13 de novembre. Foto: Meteocat

Situació general

Cel mig ennuvolat per bandes de núvols alts i mitjans, menys abundants a la tarda. A banda, hi haurà estrats baixos al litoral i prelitoral, sobretot fins a mig matí i de nou a partir de la tarda, més extensos al matí al litoral sud i nord; independentment, també se n'esperen al pla de Lleida i a la vall de l'Ebre fins a migdia.

Precipitacions

A partir de la tarda és possible alguna precipitació feble i minsa a punts del litoral nord.

Temperatures

Temperatura mínima similar; oscil·larà entre 1 i 5 ºC al Pirineu i Prepirineu, entre 4 i 9 ºC a la depressió Central i prelitoral, i entre 8 i 13 ºC al litoral. Per la seva banda, la temperatura màxima serà semblant o lleugerament superior, sobretot a punts de ponent, si bé a punts del Pirineu i Prepirineu podrà descendir lleugerament; oscil·larà entre 16 i 21 ºC al litoral i prelitoral, i entre 12 i 17 ºC a la resta del territori,

Visibilitat

Visibilitat bona en general, puntualment regular al litoral i prelitoral, sobretot meitat sud del sector i punts de la Costa Brava nord. A més, fins a mig matí serà regular i localment dolenta a valls i fondalades de l'interior per la presència d'alguns bancs de boira, més probables a punts de l'oest de la depressió Central i la vall de l'Ebre. Independentment, serà excel·lent als cims del Pirineu i Prepirineu.

Vent

Vent fluix i de direcció variable a l'interior, amb intervals de calma fins a mig matí i a partir del vespre i alguns intervals de component sud a migdia. Al litoral, bufarà terral fluix i amb estones de vent variable fins a mig matí i al final de la jornada, mentre que la resta del dia bufarà vent fluix amb cops moderats de component sud i est, més reforçat al sector nord.

Temas

Comentarios

Lea También