Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Concert íntim amb Marco Mezquida a CaixaForum

‘Audicions íntimes’ és el nou cicle que proposa als oients una experiència que va més enllà dels recitals 

Diari de Tarragona

Whatsapp
El pianista i compositor Marco Mezquida donarà el tret de sortida al cicle aquest dijous, dia 28. FOTO: Fundación Juan March

El pianista i compositor Marco Mezquida donarà el tret de sortida al cicle aquest dijous, dia 28. FOTO: Fundación Juan March

CaixaForum Tarragona engega aquest dijous un nou cicle de concerts per entendre la música des d’una nova perspectiva, propera i innovadora que trenca amb el format tradicional de concerts.

Es tracta d’‘Audicions íntimes’, que proposa als oients una experiència que va més enllà dels concerts, on els intèrprets comparteixen la seva vivència personal, les intimitats de les seves interpretacions i els secrets de les obres que toquen.

La proposta busca crear un diàleg proper amb el públic per parlar de les emocions que desperta la música, que sovint els amants de la música no poden tenir en altres tipus de propostes i espais. En la programació es podrà conèixer un seguit de propostes musicals de diferents estils en què endinsar-se.

Tanmateix, cada sessió del cicle estarà presentada pel periodista, musicòleg i crític musical Xavier Chavarria, que compta amb una llarga experiència com a realitzador, locutor i guionista de l’emissora Catalunya Música (CCMA), on ha fet programes d’entrevistes i crítica musical d’actualitat.

El programa s’enceta aquest dijous, a les 19 hores, amb Marco Mezquida. És pianista, improvisador, compositor i per a molts un dels talents musicals nacionals amb més projecció que han sorgit en les últimes dues dècades. Mezquida ha estat elegit Músic de l’Any per l’Associació de Músics de Jazz i Moderna de Catalunya fins a quatre vegades i ha celebrat concerts i gires arreu del món (Tòquio, Londres, Barcelona, Buenos Aires, Hong Kong i Montreal).

El 4 d’abril, a les 19 hores, és el torn de la violinista armènia Tatevik Khachatryan acompanyada per la pianista Alba Ventura. I el dijous 11 d’abril, a les 19 hores, arriben Kebyart Ensemble. Es tracta d’un projecte que va néixer a Barcelona l’any 2014 i està integrat per a quatre músics joves compromesos i apassionats amb el món de la música de cambra. A Tarragona interpretaran obres de Bartok, Glazunov, Joan Magrané, Ligeti i Debussy.

Temas

Comentarios