Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Milloren la senyalització per prioritzar la bici a Reus

Una zona diferenciada permetrà que la bicicleta arrenqui abans que els cotxes quan el semàfor es posi verd

C.B.

Whatsapp
La nova senyalització. FOTO: Alba Mariné

La nova senyalització. FOTO: Alba Mariné

Les obres de la primera fase del Pla Específic de la Bicicleta de Reus ja són visibles a la ciutat. El reforç de la senyalització a les zones 30 és una de les millores que inclou el document. Les millores en la senyalització horitzontal s’han realitzat a la zona dels passejos i del Tomb de Ravals. D’aquesta manera, la bicicleta guanya prioritat gràcies a les dels espais compartits amb el trànsit motoritzat. 

A les interseccions semafòriques també s’implementarà una zona d’avançada de bicicletes, és a dir, una zona de detenció diferenciada per a cotxes i per a bicicletes per quan el semàfor es posa vermell; d’aquesta manera, es dóna prioritat i visibilitat a les bicicletes en el moment de l’arrencada, quan el semàfor es posa verd. Les ubicacions d’aquestes actuacions són les cruïlles: passeig Sunyer amb el Camí de l’Aleixar, passeig de Prim amb el Camí de Riudoms, i passeig Prim amb el carrer de Mare Molas.

La primera fase també inclou les obres de construcció del nou carril bici entre l’estació de trens amb els passejos i el de l’estació d’autobusos amb el carril bici del parc Mas Iglesias.

Temas

Comentarios