Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Reus Investigació

L’Institut Pere Virgili celebra la III Nit de la Recerca Biomèdica a Reus

L’objectiu és portar a terme la divulgació científica de les seves activitats. Serà dimecres dia 13 a les 19 hores

Diari de Tarragona

Whatsapp
El doctor Antoni Trilla és cap del Servei de Medicina Preventiva i Epidemiologia a l’Hospital Clínic de Barcelona. FOTO: CEDIDA

El doctor Antoni Trilla és cap del Servei de Medicina Preventiva i Epidemiologia a l’Hospital Clínic de Barcelona. FOTO: CEDIDA

La Fundació Institut d’Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV) amb l’objectiu de promoure, desenvolupar i gestionar la recerca sanitària i biomèdica, continua posant al servei de la població tots els avenços aconseguits.

Amb aquesta premissa i amb la voluntat de fer divulgació de l’activitat científica, l’IISPV organitza demà dimecres i per tercer any consecutiu, la III Nit de la Recerca Biomèdica. És a les 19 h, al saló Noble del Palau Bofarull de la Diputació. (C de Llovera, 15 de Reus).

Enguany la conferència titulada Falsa ciència i danys reals va a càrrec del doctor Antoni Trilla, Cap del Servei de Medicina Preventiva i Epidemiologia, especialista en Medicina Interna i Preventiva i Salut Pública de l’Hospital Clínic de Barcelona. Universitat de Barcelona. En l’àmbit de recerca és investigador en l’ISGlobal en l’àrea de vacunes i vacunació. Ha participat més de 20 projectes competitius nacionals i internacionals. Es compta amb la col·laboració de la Diputació de Tarragona i de l’Ajuntament de Reus.

L’Institut d’Investigació Sanitària Pere Virgili, és el Centre d’Investigació constituït l’any 2005 per agrupar l’activitat de recerca biomèdica del Camp de Tarragona i Terres de l’Ebre. D’aquesta manera, els seus professionals estan presents a l’Hospital Universitari Sant Joan de Reus, a l’Hospital Universitari de Tarragona Joan XXIII, a l’Hospital Universitari Institut Pere Mata, a la Universitat Rovira i Virgili i a les Terres de l’Ebre i a l’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta. I els àmbits en els quals treballen són nutrició i Metabolisme, neurociències i Salut Mental i salut i Medi ambient.

Dia a dia amb els pacients

«La proximitat amb els problemes quotidians del pacient ens permet conèixer les malalties més comunes i més representatives de la nostra societat. I ens permet recollir les preguntes que sorgeixen en el dia a dia en la pràctica clínica. La visió de l’IISPV és ser un centre de referència nacional i internacional en recerca i translació biomèdica, al servei de la població i continuar desenvolupar-se com a instrument dels centres de salut de l’àmbit que li és propi», manifesten des de l’Institut.

L’IISPV està format per més de 250 persones entre investigadors, personal en formació i tècnics de suport a la recerca. El nombre de projectes actius és de 80 (tant nacionals i estatals com europeus i internacionals). A nivell nacional destaquen, així mateix, els 7 projectes de la Marató de TV3. L’Institut també treballa en assajos clínics i col·labora amb el teixit industrial generant valor afegit.

Temas

Comentarios

Lea También