Reus Programació

Andrea Motis i Dagoll Dagom a la nova temporada del Teatre Fortuny de Reus

Arrenca el 6 d’octubre amb 15 espectacles, 17 funcions i totes les mesures de seguretat. Teatre, música, circ i òpera són algunes de les propostes per al quadrimestre

REDACCIÓ

Whatsapp
Carlos Martínez i Sílvia Bel formen part de l’elenc de l’obra de teatre ‘Això ja ho he viscut’. FOTO: BITO CELS

Carlos Martínez i Sílvia Bel formen part de l’elenc de l’obra de teatre ‘Això ja ho he viscut’. FOTO: BITO CELS

Un total de 15 espectacles i 17 funcions són les que componen la nova programació del Fortuny de Reus per als quatre propers mesos. El Consorci va presentar ahir la nova programació, amb la qual cosa es reprendrà l’activitat, suspesa amb motiu del confinament per la pandèmia de la Covid-19. La nova temporada comença el pròxim dia 6 d’octubre amb totes les mesures de seguretat establertes. Títols tan destacats com Això ja ho he viscut, una producció de la Perla 29; l’òpera La Flauta màgica en versió concert dels Amics de l’Òpera de Sabadell; la veu i el talent musical d’Andrea Motis; el concert dels Amics de les Arts, que presentaran a la capital del Baix Camp el seu darrer disc, o finalment, l’estrena del darrer muntatge de Dagoll Dagom, La Brutal i T de Teatre del musical T’estimo si he begut són una mostra d’una programació que va dirigida a un ventall divers de públic.

Igualment, el Consorci col·laborarà amb l’edició d’aquest any del Festival Accents amb dues propostes diferents: per un costat el dia 7 de novembre la presentació del disc Visto en el jueves, de Rocío Márquez, i per l’altre, Alquímia Flamenco que pujarà a l’escenari del Fortuny el dia 12 de desembre. Un altre dels aspectes destacats és que dels 15 espectacles previstos, 8 són de teatre; 5 de música; 1 de circ i 1 d’òpera, amb la qual cosa s’ha intentat recollir propostes dels diferents gèneres que puguin atraure l’atenció de públic divers.

Finalment remarcar que la temporada compta amb un paper destacat amb el cicle Grans Mestres, una programació produïda pel mateix Consorci del Teatre Fortuny des de l’any 2014, i que durant aquest trimestre donarà cabuda als sis títols que estaven programats per tot l’any. Aquesta edició, que és la setena, vol tractar damunt de l’escenari l’època actual i s’ha titulat Temps de reflexió. El Teatre Fortuny posa a la venda un abonament per a quatre espectacles: Això ja ho he viscut, Rey Lear, La flauta màgica i T’estimo si he begut. Totes les persones que desitgin adquirir un abonament tenen temps fins al dia 30 de setembre i, a partir del dia 2 d’octubre es posaran a la venda les entrades per al públic general.

La programació va estar presentada ahir a l’escenari de l’espai escènic reusenc per l’alcalde de la ciutat i president del Consorci, Carles Pellicer; la presidenta de la Diputació, Noemí Llauradó; el regidor de Cultura i Política Lingüística de l’Ajuntament, Daniel Recasens, i finalment, el gerent Josep Margalef.

Temas

Comentarios

Lea También