Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Les fitxes blava i verda del grup Parchís estaran a la Starraco Wars unlimited de Tarragona

Els dies 8 i 9 de febrer Starraco Wars Unlimited serà un espai de retrobament pels nostàlgics dels 80

REDACCIÓ

Whatsapp
Frank Dḉiaz i Gemma Prat, quan estaven a Parchís. FOTO: CEDIDA

Frank Dḉiaz i Gemma Prat, quan estaven a Parchís. FOTO: CEDIDA

Dos dels components de la mítica formació infantil dels anys 80 Parchís passaran pel Palau de Congressos de Tarragona en el marc de la convenció de Starraco Wars Unlimited. Frank Díaz, fitxa blava de la formació, i Gemma Prat, fitxa verda, estaran presents la tarda del dissabte 8 de febrer signant autògrafs i fent-se fotografies amb els assistents a l’estand Inbloom Design.

Els dies 8 i 9 de febrer Starraco Wars Unlimited serà un espai de retrobament pels nostàlgics dels 80. Entre les diferents temàtiques hi podrem trobar zones dedicades a Regreso al Futuro, V, Cazafantasmas, StarTrek, Alien, Stargate, Masters del Universo, Star Wars, retrogamming, botigues i molts personatges.

El frikisme més modern també té lloc en aquesta convenció. Els seguidors de la sèrie Big Bang Theory podran escoltar en directe la veu de doblatge del personatge Sheldon Cooper, i participar al concurs iedra, papel, tijera, lagarto, Spock.

La convenció, que es celebra per tercera edició, ha obert aquest any les portes a nous universos i sobretot ha ampliat el seu abast omplint tant les instal·lacions del Palau de Congressos com les del recinte firal.

Temas

Comentarios

Lea También