Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

La Mirada

Lo último en La Mirada

Antoni Batista
Opinion

Municipal tristesa democràtica. Escons contra urnes

El bloqueig recíproc entre ERC i el PSC és inaudit. Té al darrere dues le-gislatures autonòmiques compartides i fructíferes al Govern. Aquella fórmula és la millor per evitar els excessos de la societat cada cop més dividida.

Josep Maria Martí
Opinion

Pobre Reus, pobres de nosaltres

Pèrdua de pes. La diferència entre ser una ciutat que pesi en el conjunt de Catalunya o un poble gran és l’ambició dels seus governants i empresaris i la societat civil. Reus fa anys que ha iniciat el camí de la reculada.

Xavier Graset dirigeix i presenta ‘Més24’ (TV3).
Opinion

Desobeir per viure

La desobediència, l’essència del ciutadà. Howard Zinn deia que «el problema és l’obediència de la gent quan la pobresa, la fam, l’estultícia, la guerra i la crueltat devasten el món»

Judit Algueró
Opinion

El tigre de bengala ‘vs.’ les tribus

Xoc de legislacions. Una llei confereix a les persones tribals de l’Índia drets sobre el bosc, però organismes forestals i activistes creuen que suposa un perill per a les espècies protegides

Fàtima Llambrich
Opinion

Casos freds, crims sense resoldre

28 de febrer de 2007. A la rebotiga d’una sabateria de Sabadell hi troben morta la dependenta. La Unitat Central d’Homicidis dels Mossos resol el crim 12 anys després.