Sufocats dos incendis a Vilalba dels Arcs i Batea

Entre els dos han cremat tres hectàrees de vegetació

Àngel Juanpere

Whatsapp
Imatge de l'incendi de Batea.

Imatge de l'incendi de Batea.

A primeres hores d'aquesta tarda s'han declarat dos incendis de vegetació a les Terres de l'Ebre, ambdós a la comarca de la Terra Alta.

El primer avís s'ha rebut quan passaven sis minuts de les dues de la tarda sobre un foc al costat dels dipòsits d'aigua de Vilalba dels Arcs.

Bombers ha mobilitzat dues dotacions dels parcs de Móra d'Ebre i Gandesa. Inicialment també s'havia enlairat un helicòpter bombarder, però finalment s'ha desviat cap el segon incendi. 

Les flames han afectat 1,15 hectàrees de terreny agrícola, de camps erms.

El segon foc

Per una altra part, a dos quarts de tres s'ha alertat del segon incendi, en aquest cas en una zona de terreny agrícola, amb petites illes de massa forestal, al barranc de Voravall, al terme municipal de Batea.

El flanc esquerra era el més perillós, tot i que el foc no tenia continuïtat en massa forestal.

En les tasques d'extinció han intervingut sis dotacions de bombers -dels parcs de Batea, Tortosa i Ascó, una unitat GRAF de Móra d'Ebre i una de comandament de la Regió d'Emergències- i l'helicòpter.

El sinistre s'ha donat per estabilitzat a les 15.19 hores després de cremar 1,9 hectàrees de vegetació agrícola i 200 metres quadrats de vegetació forestal..

Temas

Comentarios

Lea También