Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Simulacre d'emergència al nou heliport de l'Hospital Verge de la Cinta de Tortosa

Ha tingut lloc una jornada teoricopràctica en actuació en cas d'emergència

Diari de Tarragona

Whatsapp
Un dels moments de l'actuació, aquest divendres al matí. Foto: Joan Revillas

Un dels moments de l'actuació, aquest divendres al matí. Foto: Joan Revillas

L’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta ha organitzat aquest divendres al matí una jornada formativa teoricopràctica en actuació en cas d'emergència al nou heliport del centre, amb la finalitat de capacitar el personal designat dintre del que es coneix com a equips d'intervenció tècnics i sanitaris en aquest tipus d'emergències.

En la part pràctica s'han portat a terme dos exercicis pràctics. El primer exercici s'ha fet en coordinació amb el SEM, i ha consistit en la simulació d'un incident en vol i aterratge d'emergència amb extracció ràpida d'ocupants a la pista, i activant l'equip d'emergència de l'HTVC. El segon exercici, en finalitzar la jornada, ha consistit en l'activació i posada a prova de tots els equips de seguretat i contra incendis passius i actius disponibles a la nova instal·lació.

Aquest curs ha estat organitzat i coordinat pel Comitè d'Autoprotecció del Centre, el SEM i la Unitat Bàsica de Prevenció, amb el suport de l’Àrea del Coneixement de la Gerència Territor

Comentarios

Lea También