Deportes NATACIÓ

La via Augusta.... nedant

Un grup de nou nedadors del Club de Vela Platja Llarga intenta aquest dissabte la ruta, de 21km, que va des de la Platja del Miracle fins Roda de Barà

Diari de Tarragona

Whatsapp
Alguns nedadors preparant la travessa. FOTO. Cedida

Alguns nedadors preparant la travessa. FOTO. Cedida

Un grup de nou nedadors/es de llarga distància de la secció d'aigües obertes del Club de Vela Platja Llarga intentarà aquest dissabte 24 d’octubre s’intentarà finalitzar la travessia col·lectiva més llarga nedada mai al mar a Tarragona: la “I Via Augusta”. La ruta, de 21km, que va des de la Platja del Miracle fins Roda de Barà.

És un trajecte que des de fa segles s'ha fet a peu i que ara, per primera vegada es farà nedant.

Els nedadors que aniran en 3 ritmes diferents sortiran de manera esglaonada des de la Platja del Miracle a les 8:00 del matí i arribaran a la platja de la Guineu al Roc de Sant Gaietà sobre les 15:00. Comptaran amb el suport de l’embarcació de Vela Llatina “Pepeta II” que pertany a l’associació Orsasop de Torredembarra i dels Kayaks del Club de Vela Platja Llarga. El càmping Playa Barà donarà suport a la sortida i obsequis als participants.

Cartell de la travessa que s'intentarà aquest dissabte. FOTO: cedida

Al no tractar-se d'una competició i de ser una activitat que compleix tots els requisits de seguretat per evitar la propagació de la COVID 19 es considera oportú oferir aquesta nova oportunitat.

Els nedadors disposats a finalitzar el repte són Norbert Parera, Àngel Palau, Gemma Zapater, Sergi Rodríguez, Diego Ortega, Jorge Torres, Sergi Galindo, Alberto Valles i Antonio Atienza.

El passat 3 d'octubre no va ser possible per mala mar però aquest dissabte s'esperen millors condicions per finalitzar el repte tot i que la temperatura de l'aigua serà més baixa.

Temas

Comentarios

Lea También