Más de Costa

VÍDEO: 'Menja't Salou' i descobreix la seva oferta gastronómica

L’Ajuntament de Salou, a través de l’àrea de Dinamització Econòmica, llança avui el nou vídeo promocional de la gastronomia, amb l’eslògan de ‘Menja’t Salou’, que ja ha tingut una gran acollida per part del públic, i s’ha viralitzat ràpidament, a través d’internet

Diari de Tarragona

Whatsapp
Imatge d'un dels restaurants de la ciutat. Cedida

Imatge d'un dels restaurants de la ciutat. Cedida

L’àrea de Dinamització Econòmica ha fet difusió a les xarxes socials d’aquest film que recull la gran oferta culinària que ofereix la capital del turisme de la Costa Daurada

Aquest vídeo ha tingut ja una gran acollida per part del públic, i s’ha viralitzat ràpidament, a través d’internet

L’Ajuntament de Salou, a través de l’àrea de Dinamització Econòmica, llança avui el nou vídeo promocional de la gastronomia, amb l’eslògan de ‘Menja’t Salou’, que ja ha tingut una gran acollida per part del públic, i s’ha viralitzat ràpidament, a través d’internet.

Es tracta d’una proposta creativa que posa èmfasi en tota l’oferta culinària disponible a la capital del turisme de la Costa Daurada.

L’alcalde de Salou, Pere Granados, destaca “la bona feina que s’està duent a terme per part dels restauradors del municipi, que treballen de valent per ser una destinació de referència en l’àmbit de la gastronomia”.

Per la seva banda, el regidor de Dinamització Econòmica, Hèctor Maiquez, explica que “la idea de la campanya és convidar el públic de proximitat a conèixer l'actual moment d'èxit de la gastronomia de Salou”. L’edil ha afirmat, també, que “aquesta campanya tindrà altres elements com el nou esdeveniment Tasta Salou”, entre d’altres accions.

Cal destacar que Salou té una àmplia oferta gastronòmica i representativa de totes les cuines del món.

Temas

Comentarios

Lea También