Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Salou inicia les obres de construcció d’un tram de vorera a la carretera de la costa

L’empresa està treballant entre el carrer Codolar i la Ginesta

Diari de Tarragona

Whatsapp
FOTO: Aj. Salou

FOTO: Aj. Salou

L’Ajuntament de Salou ha iniciat aquesta setmana un conjunt d’obres de millora de voreres i espais públics que afectaran en tant estiguin en marxa la mobilitat dels veïns així com l’aparcament als carrers.

Un dels punts d’afectació està situat a la carretera de la Costa entre els carrers Codolar i la Ginesta i consisteix a construir una nova vorera amb paviment de panot; amb els corresponents guals de vehicles i vianants.

En aquesta obra, en concret, es tracta d’uns treballs que afecten a 200 metres de longitud del lateral nord-est. En el cas de la zona de Cap Salou s’invertiran en aquest projecte conegut com les 7 zones un total de 341.325 euros i els treballs els executa l’empresa Tempo Facility Services SLU, per tant, al llarg dels properes setmanes s’aniran succeint diverses obres a l’espai de Cap Salou per tal de continuar fent un manteniment urbà.

Temas

Comentarios