Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Mor l'exregidor Llorenç Blasco Toldrà

Va entrar com a regidor amb el primer Ajuntament democràtic, l’any 1979, i va formar part de l’equip de govern del 1983 al 1987. Va morir aquest divendres a l'edat de 80 anys

Diari de Tarragona

Whatsapp
Llorenç Blasco. FOTO: Aj. Cambrils

Llorenç Blasco. FOTO: Aj. Cambrils

L’Ajuntament de Cambrils expressa el seu més sentit condol per la mort de Llorenç Blasco Toldrà, que va ser regidor del primer consistori des de l’any 1979 fins l’any 1991. Ha mort aquest divendres 22 de març a l'edat de 80 anys.

El consistori ha destacat el seu compromís polític, que ja va començar a finals de la dictadura franquista, la seva vocació de servei públic i la seva estima per Cambrils.

Blasco va entrar com a regidor amb el primer Ajuntament democràtic, el 1979, i va treballar a l’oposició fins el 1983. El mandat del 1983 al 1987 va ser tinent d’alcalde i regidor de Turisme i Festes. I del 1987 al 1991 va tornar a l’oposició. Ja des de fora de l’Ajuntament, ha continuat treballant per la ciutat i pel país.

Temas

Comentarios