L’alcalde de Roda de Berà, Pere Virgili, rep la cònsol del Marroc, Saloua Bichri

El conjunto de Seligrat mejora cada partido que pasa. Un equipo aplicado
y trabajado sin balón y que marca la diferencia con su ‘10’ entre líneas

Diari de Tarragona

Whatsapp
L'alcalde i la cònsul, a l'Ajuntament de Roda de Berà. FOTO: Aj. Roda de Berà

L'alcalde i la cònsul, a l'Ajuntament de Roda de Berà. FOTO: Aj. Roda de Berà

Aquest dimarts, l’alcalde de Roda de Berà, Pere Virgili, va rebre la cònsol general del Regne del Marroc a Tarragona, Saloua Bichri.

Durant la visita, l’alcalde li va explicar la situació actual del municipi i les relacions amb la comunitat marroquí, destacant una convivència positiva entre comunitats.

Fruit d’aquesta reunió, i de l’interès mostrat per ambdues parts, es van emplaçar a trobar una data, quan la situació de la pandèmia ho permeti, per fer una trobada amb les famílies marroquines de Roda de Berà.

Actualment, a Roda de Berà hi viuen persones de gairebé una seixantena de nacionalitats diferents. Entre aquestes, la comunitat majoritària és la provinent del Marroc, amb un total de 438 empadronaments.

Al municipi, des de fa molts anys i amb l’objectiu de posar a l’abast eines i recursos que facilitin la seva integració al poble i al país, l’Escola d’Adults Municipal ofereix diversos cursos formatius com alfabetització o aprenentatge de català i de castellà, entre d’altres. L’alcalde va voler obsequiar la cònsol amb un parell de llibres sobre la història i el patrimoni de Roda de Berà, detall que Bichri va agrair.

Temas

Comentarios

Lea También