El PIJ de Roda de Berà organitza dos esdeveniments per Halloween

La seva ja tradicional nit de terror, adaptada a les circumstàncies actuals, i un espectacle de màgia per a tots els públics

Diari de Tarragona

Whatsapp
El PIJ de Roda de Berà organitza dos esdeveniments per Halloween

El PIJ de Roda de Berà organitza dos esdeveniments per Halloween

La pandèmia de la Covid-19 i les noves mesures decretades per la Generalitat recentment han fet replantejar la programació dels actes municipals. Des de feia més d’una dècada el Punt d’Informació Juvenil organitzava cada any una nit terrorífica entorn a la festivitat de Halloween durant la qual més d’un centenar de joves visionaven pel·lícules de terror i passaven la nit al casal de Les Monges. Enguany, però, per les seves característiques es feia impossible d’organitzar.

D’aquesta manera el PIJ ha volgut mantenir les sessions de terror el 30 d’octubre, amb dos horaris diferents, la primera a les sis de la tarda i la segona a dos quarts de nou de la nit, per tal que l’acte finalitzi abans de les onze, tal i com obliguen les noves mesures de la Generalitat.

L’aforament del Casino Municipal és de 68 persones i els seients han de ser preassignats, motiu pel qual tots els joves que vulguin assistir-hi hauran d’inscriure’s prèviament al web de l’Ajuntament.

Pel que fa a la tarda del 31 d’octubre, l’Ajuntament cada any organitzava un acte temàtic de Halloween, però de la mateixa manera aquest any no s’ha pogut organitzar.

Per no deixar els infants sense aquesta reeixida festa, el Punt d’Informació Juvenil va voler agafar les regnes i ha organitzat un espectacle de màgia per a tots els públics amb el conegut mag il·lusionista Enric Magoo. Els petits podran assistir-hi disfressats com cada any i, a més a més, tots els que ho facin rebran una sorpresa.

Serà a dos quarts de sis de la tarda al Pavelló Municipal. L’aforament també és molt reduït, tenint en compte les noves mesures decretades, i per això cal fer la inscripció prèvia a través de l’enllaç disponible al web de l’Ajuntament.

En ambdós esdeveniments l’Ajuntament garantirà el compliment de totes les mesures de prevenció i seguretat.

Temas

Comentarios

Lea También