Nova campanya per promocionar la DO Terra Alta

La DO presenta «Terra Alta, terra teua», on es convida els visitants a gaudir de la comarca amb els seus vins

REDACCIÓ

Whatsapp
Imatge d’arxiu del paisatge de vinyes a l’entorn del poble de Bot.  FOTO: JOAN REVILLAS

Imatge d’arxiu del paisatge de vinyes a l’entorn del poble de Bot. FOTO: JOAN REVILLAS

La Denominació d’Origen Terra Alta estrena una nova campanya de comunicació destinada a augmentar la notorietat dels vins de la comarca sota el distintiu de qualitat de la DO Terra Alta.

Amb el lema «Terra Alta, Terra Teua», la campanya gira al voltant d’un espot que busca despertar en l’espectador tant l’interès pels vins de la DO com pel patrimoni paisatgístic, arquitectònic i cultural de la comarca, un actiu fonamental en temps convulsos com els que vivim actualment com a societat, i on prevalen valors de vida pausada com ara l’interès per l’entorn, la sostenibilitat o el món rural.

Per a la realització de l’espot, des de la DO Terra Alta s’ha apostat per l’actor Ivan Massagué, per la seva vinculació al territori i la passió i el respecte que mostra sempre per aquestes terres del sud. Ell és el tercer protagonista, juntament amb el paisatge i el vi, d’un espot que és tota una fita a la comarca de la DO Terra Alta, ja que el projecte ha sumat forces, tantl de ’àmbit públic com del privat, i compta amb el suport del Consell Comarcal, dels ajuntaments de la comarca i d’associacions empresarials de la restauració i del turisme rural.

Els eixos fonamentals de la nova campanya passen per promoure criteris de proximitat, qualitat i autenticitat. «El consum de productes de proximitat és, ara més que mai, de vital importància per contribuir a mantenir el sector, però també per salvaguardar l’activitat agrària de la zona i el seu paisatge», expressen des de la DO.

Pel que fa a l’autenticitat, els vins de la DO Terra Alta fa anys que marquen la diferència amb la Garnatxa Blanca com a bandera. Uns vins que han fet la volta al món i que han estat guardonats a importants concursos internacionals, sense dubte gràcies a la seva qualitat, que ve garantida pel segell de la Denominació d’Origen Terra Alta.

Comentarios

Lea También