Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Tarragona ensulfata els marges del riu Francolí

Els tractaments contra la població de mosquits es farà entre el barri de Sant Salvador i la zona de Residencial Palau

Diari de Tarragona

Whatsapp
Imatge d'un exemplar de mosquit tigre. FOTO: DT

Imatge d'un exemplar de mosquit tigre. FOTO: DT

La conselleria de Neteja de l’Ajuntament de Tarragona està duent a terme, entre abril i octubre, tractaments de control de la població de mosquits a les zones inundables del riu Francolí en el tram establert entre el barri de Sant Salvador i el de Residencial Palau.

Es tracta d’una acció preventiva per tal d’evitar les infestacions de mosquits veritables adults que habitualment es produeixen en aquestes zones afectant els nuclis habitats propers i que tenen com a focus principal de desenvolupament les zones aquàtiques d’aquest tram del riu.

Es tracta de tractaments larvicides i es fan servir mètodes biològics. A més, s’han introduït tasques d’inspecció entre tractaments per investigar els focus humits existents en cada període, verificant els bons resultats dels tractaments així com corregir-los en cas necessari.

Temas

Comentarios

Lea También