Más de Reus

El Gaudí Centre acull una exposició temporal de quadres d'art contemporani

Magnetic Heads és el conjunt d'obres realitzades per l'artista reusenc Lluís Gómez Agustench

Diari de Tarragona

Whatsapp
El Gaudí Centre acull una exposició temporal de quadres d'art contemporani

El Gaudí Centre acull una exposició temporal de quadres d'art contemporani

Per primer cop, el Gaudí Centre acull una exposició temporal de quadres d'art contemporani conceptual realitzats per l'artista reusenc Lluís Gómez Agustench: Magnetic Heads. Es tracta de cinc obres realitzades sobre «plotter» fotogràfic, pintura, vidre i tècnica mixta de 120 x 75 cm, on hi són representats els arquitectes Antoni Gaudí i Cornet, Lluïs Domènech i Montaner, Josep Maria Jujol, Josep Puig i Cadafalch i Enric Sagnier, tots ells màxims exponents del modernisme català.

Magnetic Heads és un homenatge a tots aquests arquitectes, que amb les seves obres van marcar altres generacions gràcies a la seva imaginació i la utilització de diferents càlculs de geometria, aritmètica, entre d'altres, aconseguint materialitzar les seves obres i superant les limitacions tècniques i culturals de la seva època.

De fet, sense l'ajuda de les noves tecnologies, van poder construir obres que avui en dia, amb mitjans molt més avançats, continuen sent les mes admirades. Aquesta exposició es troba a l'entrada del Gaudí Centre i aporta un valor afegit al centre d'interpretació en la línia d'innovar i ampliar el contingut expositiu. El pintor Lluís Gómez Augustench compta amb una dilatada carrera de gairebé 50 anys i ha realitzat un centenar d'exposicions a Reus, Barcelona, Madrid i altres ciutats d'Europa.

Temas

  • Diari de Reus

Comentarios