Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

El Temps a Tarragona: Dimecres serè i més càlid

La previsió meteorològica d'aquest dimecres 27 de febrer

Diari de Tarragona

Whatsapp
La predicció meteorològica d'aquest dimecres a Tarragona. FONT: Meteo.cat

La predicció meteorològica d'aquest dimecres a Tarragona. FONT: Meteo.cat

Previsió per a avui

Cel serè.

Temperatures

Temperatura entre lleugerament i moderadament més alta, tant la mínima com la màxima. Ambient suau al centre del dia. La mínima es mourà entre -3 i 2 ºC al Pirineu, entre 0 i 5 ºC al Prepirineu, a la depressió Central i al prelitoral nord, entre 3 i 8 ºC al prelitoral central i sud, així com al litoral nord i sud, i entre 7 i 12 ºC al litoral central. La màxima es mourà entre 18 i 23 ºC al Pirineu i litoral i entre 20 i 25 ºC a la resta del territori.

Visibilitat

Visibilitat excel·lent a cotes elevades, mentre que serà entre bona i regular a la resta. Tot i això, hi haurà algunes boirines matinals.

Vent

Fins a mig matí el vent bufarà fluix i de direcció variable, amb nombrosos intervals de calma a l'interior i amb predomini del terral fluix al litoral. A partir de llavors bufarà fluix amb cops moderats, de component oest a l'interior de la meitat oest, de component est i sud al quadrant nord-est, i de component sud a la resta.

Tendència per a demà

Cel serè o poc ennuvolat per algun núvol alt. Independentment, durant la tarda es formaran alguns intervals de núvols baixos al vessant nord del Pirineu, així com a partir del vespre a punts del litoral central.

Temas

Comentarios