Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

L’Ajuntament de Deltebre arranjarà més de 6.600 m2 de voreres

S’ha presentat un pla de xoc per millorar la circulació i eliminar barreres arquitectòniques

Maria Noche

Whatsapp
Avinguda Germans Carsi, un dels llocs on s’estan duent a terme les actuacions.  FOTO: Joan Revillas

Avinguda Germans Carsi, un dels llocs on s’estan duent a terme les actuacions. FOTO: Joan Revillas

L’Ajuntament de Deltebre ha presentat un pla de xoc per adequar les voreres del municipi i eliminar les barreres arquitectòniques. Durant el primer trimestre del 2019 s’arranjaran 6.600 m2 de voreres i s’adequaran 400 passos de vianants d’un total de 14 carrers del municipi. D’aquesta manera es pretén millorar l’accessibilitat i la mobilitat dels vianants amb accessibilitat reduïda i deixar en un bon estat de continuïtat el traçat de les voreres.

Aquesta actuació permetrà millorar la senyalització, amb els treballs de pintura dels passos de zebra, i es realitzaran 700 m2 de nova vorera en trams discontinus.

En total, la millora de l’accessibilitat es durà a terme al carrer Trinquet, carrer Estació, avinguda Assumpció, avinguda Germans Carsi, carrer Sant Roc, carrer Bruc, carrer Vicente Blasco Ibáñez, avinguda Robert Graupera, avinguda Goles de l’Ebre, carrer Mestre Fèlix Gràcia, carrer Ramón y Cajal, carrer Mossèn Domènech, i carrer Major.

En una segona fase, que es té previst que es dugui a terme al llarg del 2019, s’adequaran tres carrers més, el carrer Colón, el carrer Reis Catòlics i el carrer Amposta; de tal manera que es finalitzarà tot l’eix que vertebra la circulació al municipi. Cal afegir que, en aquests darrers mesos, des de la brigada municipal ja s’han executat els treballs d’adequació del carrer Barracot i de part de l’avinguda de l’Assumpció.
L’actuació es durà a terme, de manera majoritària, amb empreses del municipi. És per aquest motiu que la informació de les diferents obres es remetrà a les empreses locals per tal que totes, amb igualtat d’oportunitats, puguin optar a la seva execució. Les actuacions mínimes es realitzaran amb l’equip de la brigada municipal.

«Volem adequar les voreres existents dels carrers principals i seguir treballant per millorar la imatge de poble amb altres actuacions, independents a les que estem realitzant ara, que donarem a conèixer aviat», destaca l’alcalde de Deltebre, Lluís Soler.

Comentarios

Lea También