Más de Costa

Altafulla activa un pla de millores de carrers

Dilluns vinent s’iniciaran els treballs d’asfaltat i noves voreres dels carrers Oliverot, Escoles, Camí del Prat, Sínies, Hort de Pau i Pescador

Diari de Tarragona

Whatsapp
Carrer de l'oliverot d'Altafulla. FOTO: Aj. Altafulla

Carrer de l'oliverot d'Altafulla. FOTO: Aj. Altafulla

La regidoria de Via Pública de l’Ajuntament d’Altafulla, que encapçala l’edil Marisa Méndez-Vigo, segueix invertint en el pla de millora dels carrers i les places del municipi. Dilluns vinent, 17 de desembre, s’iniciaran els treballs de fresat, asfaltat, pintura i millora de voreres dels carrers Oliverot i Escoles.

La regidora de Via Pública, Marisa Méndez-Vigo, ha assenyalat que aquestes actuacions “pretenen posar al dia la via pública del municipi, atenent d’aquesta manera a les demandes de la ciutadania i també a les necessitats reals dels carrers i places de la vila”. Aquests treballs també tindran afectacions de cara al trànsit de vehicles, i seran degudament senyalitzades per la Policia i Brigada municipals, així com el desviament d’aquests si és necessari.

D’aquesta manera, es prohibirà l’estacionament de vehicles al camí Oliverot, des del dimarts 18 al divendres 21 de desembre, i també, al carrer Escoles, des del dimecres 19 al divendres 21. L’horari dels treballs serà de 8.00h a 19.00h. Malgrat aquesta restricció, la Policia Local permetrà el pas de vehicles a primera hora del matí en el tram del carrer Oliverot més proper a les escoles per tal de facilitar l’accés dels alumnes a l’escola El Roquissar i a l’Institut d’Altafulla.

Quant al carrer de les Escoles, es prohibirà l’estacionament de vehicles des del dimecres 19 al divendres 21 de desembre arran també de les obres de fresat, asfaltat i pintura del vial.

D’altra banda, també es produiran treballs de millora a la via pública en els carrers Camí del Prat, Sínies, Hort de Pau i Pescadors, on està previst l’adaptació d’un total de set passos per a persones amb mobilitat reduïda. La inversió total és de 35.000 euros.

Temas

Comentarios

Lea También