Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Altafulla activa un pla de millores de carrers

Dilluns vinent s’iniciaran els treballs d’asfaltat i noves voreres dels carrers Oliverot, Escoles, Camí del Prat, Sínies, Hort de Pau i Pescador

Diari de Tarragona

Whatsapp
Carrer de l'oliverot d'Altafulla. FOTO: Aj. Altafulla

Carrer de l'oliverot d'Altafulla. FOTO: Aj. Altafulla

La regidoria de Via Pública de l’Ajuntament d’Altafulla, que encapçala l’edil Marisa Méndez-Vigo, segueix invertint en el pla de millora dels carrers i les places del municipi. Dilluns vinent, 17 de desembre, s’iniciaran els treballs de fresat, asfaltat, pintura i millora de voreres dels carrers Oliverot i Escoles.

La regidora de Via Pública, Marisa Méndez-Vigo, ha assenyalat que aquestes actuacions “pretenen posar al dia la via pública del municipi, atenent d’aquesta manera a les demandes de la ciutadania i també a les necessitats reals dels carrers i places de la vila”. Aquests treballs també tindran afectacions de cara al trànsit de vehicles, i seran degudament senyalitzades per la Policia i Brigada municipals, així com el desviament d’aquests si és necessari.

D’aquesta manera, es prohibirà l’estacionament de vehicles al camí Oliverot, des del dimarts 18 al divendres 21 de desembre, i també, al carrer Escoles, des del dimecres 19 al divendres 21. L’horari dels treballs serà de 8.00h a 19.00h. Malgrat aquesta restricció, la Policia Local permetrà el pas de vehicles a primera hora del matí en el tram del carrer Oliverot més proper a les escoles per tal de facilitar l’accés dels alumnes a l’escola El Roquissar i a l’Institut d’Altafulla.

Quant al carrer de les Escoles, es prohibirà l’estacionament de vehicles des del dimecres 19 al divendres 21 de desembre arran també de les obres de fresat, asfaltat i pintura del vial.

D’altra banda, també es produiran treballs de millora a la via pública en els carrers Camí del Prat, Sínies, Hort de Pau i Pescadors, on està previst l’adaptació d’un total de set passos per a persones amb mobilitat reduïda. La inversió total és de 35.000 euros.

Temas

Comentarios

Lea También