Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

S'esgoten en menys de 2 hores les entrades per la final del Concurs de Castells

Els organitzadors preveuen que les que encara estan disponibles per la jornada del dissabte també es venguin completament en breu

Diari de Tarragona

Whatsapp
Imatge d'una edició pasada del Concurs de Castells. Foto: David Oliete

Imatge d'una edició pasada del Concurs de Castells. Foto: David Oliete

Les entrades per la final del XXVII Concurs de Castells 2018 s'han esgotan en menys de dues hores. A partir de les 10.00 hores s'han fet públics a través de les xarxes socials els enllaços de les pàgines web per accedir a la venda d'entrades, des d'on es pot realitzar la compra de fins a un màxim de quatre entrades per persona.

Per al dissabte 6 d'octubre es posen a la venda un total de 4.080 entrades a la grada, deixant 360 per a les colles i 300 per als patrocinadors. D'aquestes encara en queden algunes, tot i que els organitzadors preveuen que també s'esgotin en breu

Per a la jornada de diumenge, també en graderia i tenint en compte que l'aforament és de 4.740 localitats, s'han posat a disposició del públic 3.680 entrades que s'han venut en la seva totalitat.

Es deixaran 760 per a les colles i 300 per als patrocinadors. D'altra banda, les localitats del primer pis, amb un aforament de 1.200 places, s'han venut 1.050, i la resta es reserven per als patrocinadors.

El preu de les entrades de la jornada de dissabte és de cinc euros, i el de diumenge, 14 euros a les grades i 10 en el segon pis.

El Concurset, que tindrà lloc el 20 de setembre a Torredembarra, serà gratuït. El certamen comptarà amb la participació d'un total de 42 colles castelleres, com en les últimes dues edicions, que es classificaran en cadascuna de les jornades en funció de la seva posició en el Rànquing Estrella, que es tancarà el proper 31 d'agost i que recull les cinc millors actuacions de cada formació durant l'últim any.

El Concurset, que tindrà lloc el 20 de setembre a Torredembarra, serà gratuït

Una de les principals novetats és la incorporació d'una penalització per als enfonsaments, normativa pensada per als castells de folre i manilles. Les dues bases d'aquest tipus d'estructures s'enfonsen en algunes celebracions, un cop descarregat el castell, fet que pot provocar lesions innecessàries en membres de la pinya. En aquesta mateixa línia, s'elimina la penalització pels peus desmuntats que es van incorporar en l'última edició del Concurs, ja que l'organització considera que anava en contra de la seguretat dels castells.

L'altre canvi fa referència a la puntuació de només un castell carregat, obligant a les colles a descarregar com a mínim dos castells per poder completar una actuació amb tres estructures.

Finalment, la taula de puntuació també incorpora tres estructures inèdites que no ha completat encara cap formació: el 9 de 9 amb folre, el 2 de 10 amb folre, manilles i puntals, i el 4 de 10 sense manilles.

Temas

Comentarios

Lea También