Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

El Consell Comarcal suspèn les rutes de transport escolar a l'Alt Camp

La comarca està en alerta vermella i 850 alumnes es quedaran sense transport escolar per motius de seguretat

Diari de Tarragona

Whatsapp

El Consell Comarcal de l’Alt Camp, ha decidit al llarg del matí d'avui d'avançar el retorn de gairebé 850 alumnes des dels centres escolars i fins al seus municipis d'origen en base a les precipitacions i les previsions i advertiments del CECAT en relació al Pla NEUCAT de que la situació anés empitjorant.

Les primeres rutes en avançar el retorn han estat les que afectaven als municipis de més alçada de la comarca com són Querol, Mont-ral i Aiguamúrcia, que a partir de les 13h han començat a retornar als alumnes cap a casa. La resta de rutes, fins a 27, han recollit la resta d'alumnes entre les 13.30h i 14.30h.

Davant de la previsió que les precipitacions es mantinguin entre les 12.00h d'avui i les 12.00h de demà dimecres 28 de març, i davant de la situació d'alerta emès pel CECAT, que estableix que la comarca de l'Alt Camp està en alerta vermella entre avui i demà per precipitacions en forma de neu a totes les cotes, aquest Consell ha decidit comunicar a les empreses de transport, escoles, alumnes i ajuntaments, que durant el dia de demà no hi haurà transport escolar a l'Alt Camp, i que per tant queden suspeses 27 rutes i 850 alumnes es quedaran sense transport escolar per motius de seguretat.

Temas

  • neu
  • alt camp

Comentarios

Lea También