Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Baixen les famílies que necessiten l’ajut de Creu Roja a Tortosa

L’entitat reforça els programes adreçats a la gent gran, com la teleassistència o la iniciativa pionera «Sempre acompanyat»

Diari de Tarragona

Whatsapp

Creu Roja de Tortosa va registrar l’any passat un descens de les famílies que van requerir d’ajuts de primera necessitat, com l’alimentació. Concretament, van ser 250 les unitats familiars que van rebre l’assistència de Creu Roja, davant les 281 de l’any 2016. Un descens que ha valorat molt positivament el president de Creu Roja Tortosa, Josep Anguera, en la presentació de la memòria anual d’activitat de l’entitat al municipi. 

Anguera també ha destacat que Creu Roja ha consolidat tasques i projectes, i s’han incrementat les accions referents als programes d’ajuda a la gent gran, col·lectiu que cada cop és més vulnerable. «És molt necessari pel què fa a aquestes persones grans, que sovint estan soles, que se sentin segures i estiguin més protegides» ha expressat el president. Així mateix, s’han reforçat els àmbits d’intervenció directa com l’ajuda a domicili, de salut constant, d’estimulació de les funcions cognitives o de teleassistència domiciliària, i també pel que fa al programa «Sempre Acompanyat», del qual Tortosa va ser la ciutat pilot en portar-lo a terme.

Des de la direcció local de Creu Roja també s’ha volgut destacar la col·laboració amb socis, voluntaris i altres ens, «imprescindible per poder donar resposta a les necessitats de les persones més vulnerables»; especialment amb l’Ajuntament de Tortosa, que ha incrementat el pressupost destinat als projectes conjunts d’intervenció social, educatius i d’integració. 

Temas

Comentarios

Lea También