Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Opinion EL VORAVIU

Falten polítics i sobren juristes

Si tornen a convocar eleccions, algú creu que l’independentisme baixarà dels dos milions de vots que té consolidats? Falten polítics i sobren juristes. 

Josep Ramon Correal

Whatsapp
Soraya es va posar un despatx i tot a Barcelona per resoldre el problema català. EFE

Soraya es va posar un despatx i tot a Barcelona per resoldre el problema català. EFE

Abraham Lincoln va deixar dit que «la més estricta justícia no crec que sigui sempre la millor política». La sentència seria de molta utilitat en aquestes hores de tribulacions. Però el Govern de Rajoy s’ha entercat a resoldre el problema català per la via judicial, amb la qual cosa el conflicte cada cop es fa més gran i la solució cada vegada queda més lluny. És evident que totes les institucions de la judicatura són estructures d’Estat, independents, però alineades amb les mateixes tesis de l’establishment. La darrera jugada del Tribunal Constitucional per girar el mitjó jurídic en contra de les maniobres de Puigdemont n’ha estat la darrera demostració. Embolica que fa fort. Aquest episodi surrealista de la investidura només és el principi. Recordem que hi ha divuit diputats imputats en la causa del Suprem, sis en llibertat sota fiança i cinc a l’estranger amb el propi Puigdemont. Algú pensa que amb aquest panorama es pot desenvolupar una legislatura amb normalitat? I si tornem a convocar eleccions, algú creu que l’independentisme baixarà dels dos milions de vots que té consolidats? Falten polítics i sobren juristes. 

Temas

Comentarios

Lea También