Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Un vilasecà representa a Catalunya en un concurs de gastronomia

Juan Antonio Nieto viatja a Madrid per competir a nivell de tota Espanya el 4 de desembre.

Diari de Tarragona

Whatsapp
Juan Antonio Nieto.

Juan Antonio Nieto.

El prestigiós cuiner vila-secà Juan Antonio Nieto representarà Catalunya a la quarta edició del Certamen Nacional de Gastronomia, que tindrà lloc a Madrid el proper 4 de desembre.

El Certamen, organitzat per la Federación de Cocineros y Reposteros de España, seleccionarà els millors professionals de la gastronomia espanyola.

L’esdeveniment, sinònim d’excel·lència gastronòmica, està obert a totes les comunitats autònomes les quals presenten una selecció formada per un president i els candidats en cuina i rebosteria, escollits de forma molt selectiva i rigorosa.

En aquest cas, l’equip que representarà Catalunya, a més de Juan Antonio Nieto, serà el cambrilenc Darío Ruiz a la categoria de cuina, la categoria de rebosteria serà per Abraham Balaguer i Jaume Urgellès encapçalarà l’equip com a president.

Fa uns anys, Juan Antonio Nieto va presentar també un projecte gastronòmic en forma de llibre i DVD titulat “+Gas”, al qual hi van participar una trentena de cuiners de tota Espanya.

Temas

Comentarios

Lea También