Más de Catalunya

Estudiants en vaga de la UAB tallen durant mitja hora l'AP-7

A diferència d'altres vagues a la UAB, aquesta vegada els estudiants estan portant a terme accions més pacífiques, sense aixecar barricades en els accessos al campus 

Diari de Tarragona

Whatsapp
La AP7, tallada pels estudiants

La AP7, tallada pels estudiants

Prop de 100 estudiants de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) han tallat aquest matí durant una mitja hora l'AP-7 i la B-30 en sentit sud, a l'altura de Cerdanyola del Vallès, en defensa del referèndum de l'1 d'octubre.

L'acció, que ha generat diversos quilòmetres de cua, s'emmarca en la vaga que les Assemblees de Facultat de la UAB han convocat per avui i demà al campus en defensa del referèndum, protesta que ha començat aquesta matinada amb prop de 200 estudiants dormint a la Facultat de Lletres.

 

A diferència d'altres vagues a la UAB, aquesta vegada els estudiants estan portant a terme accions més pacífiques, sense aixecar barricades en els accessos al campus amb mobiliari urbà i sense alumnes encaputxats pintant consignes a les parets i terres.

"El moviment estudiantil ha de mobilitzar-se i ser la punta de llança de la defensa del referèndum

"El moviment estudiantil ha de mobilitzar-se i ser la punta de llança de la defensa del referèndum, i hem apostat per una vaga molt més pacífica perquè volem crear debat al voltant de l'1-O", ha explicat Cèlia Appel, portaveu del Sindicat d'Estudiants dels Països Catalans (SEPC) de la UAB.

"Hem de buidar les aules i omplir els carrers", ha afirmat Appel, que ha explicat que els estudiants faran piquets informatius a les aules i posteriorment es desplaçaran a Barcelona per participar a la manifestació estudiantil de les 12:00 hores a la plaça Universitat. 

Temas

Comentarios

Lea También