Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

La ‘Beguda de les Festes’ celebra els 25 anys

Chartreuse organitza una exposició commemorativa a l’Espai Turisme que mostra la relació entre la ciutat i el licor

JÚLIA VIDAL

Whatsapp
A la vitrina s’exposa una col·lecció de tots els barrilets que s’han editat fins a dia d’avui. FOTO: Fabián Acidres

A la vitrina s’exposa una col·lecció de tots els barrilets que s’han editat fins a dia d’avui. FOTO: Fabián Acidres

En motiu del 25è aniversari de la ‘Beguda de les Festes’, Chartreuse ha organitzat una exposició commemorativa a l’Espai Turisme de Tarragona que exhibeix la relació entre la marca i la ciutat durant tots aquests anys. El barrilet, per la seva part, fa 21 anys, un fet que el fa pioner com a got reutilitzable de les festes.

L’exposició presenta una recopilació de fotografies inèdites de la història de Chartreuse a Tarragona, a més de la col·lecció completa d’ampolles de la marca, cartells publicitaris exclusius, peces de col·leccionista i la compilació de tots els barrilets que s’han editat fins avui.

La imatge de l’efemèride recull enguany alguns dels indrets més icònics de la ciutat i està creada per l’il·lustrador tarragoní Hugo Prades. D’altra banda, el disseny de l’edició és de l’artista gràfic Xuspa Guillén.

El responsable d’exportació de Chartreuse, Yannick Rochez, va exposar ahir durant la inauguració de l’exposició una novetat mundial, i és que la fabricació del Chartreuse groc passa dels 40 als 43 graus originaris de la seva producció.

També va expressar l’afecció que tenen amb la ciutat: «Quan pensem en plans internacionals, pensem en el món, en el país i en Tarragona, com si en fos un», per la qual cosa, com cada any, conviden a reconeguts xefs, someliers i bartenders internacionals a gaudir de les Festes i a exportar la idea de marca de ‘Tarragona’.

Temas

Comentarios

Lea También