El Temps a Tarragona: Dia ennuvolat però sense pluja

La previsió meteorològica d'aquest dissabte, 28 de març

Diari de Tarragona

Whatsapp
La previsió meteorològica d'aquest dissabte, 28 de març. Foto: Meteocat

La previsió meteorològica d'aquest dissabte, 28 de març. Foto: Meteocat

Previsió per a avui

El cel romandrà molt ennuvolat en general, amb el creixement de nuvolades al centre del dia a punts de muntanya. Malgrat tot, al llarg de la tarda s'obriran clarianes pel nord-est.

Temperatures

Temperatura mínima en ascens moderat i màxima lleugerament o moderadament més alta. La temperatura mínima es mourà entre 0 i 5 ºC al Pirineu i Prepirineu, 3 i 8 ºC a la depressió Central i al prelitoral i 5 i 10 ºC al litoral. La temperatura màxima oscil·larà entre 11 i 16 ºC al Pirineu i Prepirineu i entre 13 i 18 ºC a la resta del país.

Pluja

Fins al migdia és possible alguna precipitació feble a punts de la meitat est; mentre que a a la tarda s'esperen alguns ruixats a punts del Pirineu, Prepirineu i interior del quadrant nord-est i no es descarten a punts de la resta del prelitoral. La cota de neu voltarà els 1.600 metres. Les quantitats acumulades seran minses o poc abundants.

Visibilitat

Visibilitat entre bona i regular en general, tot i que localment serà dolenta a zones elevades.

Vent

De matinada el vent serà fluix i de direcció variable en general. A partir de primera hora del matí i fins a migdia predominarà el component nord i est fluix amb cops moderats a la meitat est i resta del litoral, tret de l'extrem sud d'aquest darrer sector on hi haurà estones de component nord i oest fins a mig matí. A partir de migdia s'imposarà el component sud i est fluix amb algun cop moderat al litoral i prelitoral. Al final del dia el vent quedarà fluix i de direcció variable.

Tendència per a demà

S'obriran clarianes i quedarà poc o localment mig ennuvolat a mig matí. Al centre del dia creixeran nuvolades a punts de muntanya, sobretot de la meitat est i resta del terç nord on quedarà localment cobert. Independentment, el cel quedarà cobert al vessant nord del Pirineu al llarg de la tarda.

Temas

Comentarios

Lea También