Lliurats els Premis Dolors Vives i Rodón

El treball de recerca de batxillerat el guanyà Aiden Warleta; el d’activitats en diferents formats, l’Escola Eladi Homs i l’Associació Cultural l’Aleta

REDACCIÓ

Whatsapp
Els premiats amb l’alcaldessa i el regidor al saló de plens de l’Ajuntament de Valls.  FOTO: DT

Els premiats amb l’alcaldessa i el regidor al saló de plens de l’Ajuntament de Valls. FOTO: DT

L’alcaldessa de Valls, Dolors Farré, i el primer tinent d’alcalde i regidor d’Igualtat, Jordi Cartanyà, van lliurar els Premis Dolors Vives i Rodón 2021, uns guardons que reconeixen els treballs acadèmics i les activitats que promouen l’equitat de gènere. L’acte se celebrà al saló de plens de l’Ajuntament i comptà amb l’assistència de les persones i entitats que han estat premiades.

L’edició de 2021 ha ampliat de dues a quatre les categories que es premien. Al reconeixement dels treballs de recerca de batxillerat i les activitats de diferents formats organitzades pels centres educatius, s’hi han afegit els treballs curriculars de cicles formatius de grau mitjà o grau superior i les activitats de diferents formats organitzades per les entitats de la ciutat, amb la intenció de promoure entre un ventall més ampli de la ciutadania la igualat efectiva entre dones i homes i la visibilització de la diversitat de gènere i afectivosexual.

En la categoria de treballs de recerca de batxillerat, el jurat ha atorgat el premi al treball titulat Els colors del gènere, un treball de recerca en blanc i negre, de l’estudiant Aiden Warleta, que no va poder ser-hi present i en nom seu va recollir el premi la seva tutora, Montse Vallès. En la categoria d’activitats de diferents formats en centres educatius, la distinció fou per al projecte Ni més ni menys. Iguals, de l’Escola Eladi Homs de Valls. Finalment, el jurat ha concedit el premi de la categoria d’activitats de diferents formats d’entitats al cicle d’activitat Orgull Vallenc 2021, de l’Associació Cultural l’Aleta. La categoria de treballs curriculars de cicles formatius de grau mitjà o grau superior ha quedat deserta en no haver-se presentat cap treball a concurs.

Temas

Comentarios

Lea También